Vavčer za digitalni marketing

Naziv operacije

Vavčer za digitalni marketing – izdelava nove spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme.

Opis operacije

Vzpostavitev nove spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme za podjetje DPG, promocija dogodkov d.o.o.

Namen operacije

Podjetje DPG d.o.o. se ukvarja s promocijo in povezovanjem turistične ponudbe in dogodkov, z distribucijo promocijskih tiskovin in založništvom. Izdajamo turistične zemljevide in vodiče Enjoy Ljubljana, na spletu pa smo prisotni le na družbenih omrežjih. Aktivnosti digitalnega marketinga nam bodo omogočile, da turistično ponudbo in dogodke predstavimo celovito tudi na lastni spletni strani, našim strankam omogočimo rezervacijo in nakup namestitve, doživetij, izletov in suvenirjev. Na ta način bomo povečali svojo prepoznavnost, lažje pridobivali nove stranke in uporabnike, jih lažje nagovarjali in jim predstavili celovito ponudbo. Z digitalizacijo pa bomo tudi povečali prodajo.

Cilji operacije

Digitalni marketing nam bo omogočil, da lažje in hitreje pridobivamo nove ciljne kupce in uporabnike, jih bolj učinkovito nagovarjamo in jim bolje predstavimo celotno ponudbo. Preko spletne strani, spletne trgovine in lastnega rezervacijskega sistema bomo lahko našim kupcem in uporabnikom, ki so zaradi številčne ponudbe na spletu vedno bolj zahtevni, ponudili vse na enem mestu in ponudbo prilagajali glede na njihove preference. Spletna stran bo omogočila celovit pregled vse ponudbe in dogodkov, spletna trgovina nam bo omogočila lažjo in hitrejšo prodajo storitev in produktov, lastni rezervacijski sistem pa bo prihranil čas in administracijo in ponudil dodatno dodano vrednost. Kupci in uporabniki bodo lahko vse, kar potrebujejo, pridobili na enem mestu. Na ta način bomo postali bolj prepoznavni in konkurenčni. Z aktivnostmi bomo povečali tudi vrednost naše blagovne znamke.

Več o nepovratnih sredstvih in EU skladih lahko preberete na: www.eu-skladi.si.

 

 

Naložbo vavčer za digitalni marketing (spletna stran, spletna trgovina in rezervacijska platforma) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.